Close

Iyengar Yoga

Stort tack till alla er som kommit på yoga i vår yogalokal under alla år! Det har tvingat Åsa att själv yoga även när det varit motigt, att vidareutbilda sig, att fortsätta se människor och vara ödmjuk inför alla våra olika förutsättningar och utmaningar. Vi har dessutom fått ha ett sammanhang med otroligt trevliga människor!

Nu blir det annorlunda framöver. Åsa kommer att ha en kurs via Zoom till hösten. Måndagskvällar kl 18.30-20.00. Du som vill förbättra din hälsa genom att utöva en fysisk yoga metod, är varmt välkommen att delta. Mer praktisk information kommer. Träningsformen passar både nybörjare och mer erfarna personer.  Åsa Gustafson ansvarar för alla passen.

På PRANA Friskvård har Åsa olika teman varje vecka. Under yogapassen använder vi redskap för att anpassa för olika förutsättningar och till viss del även dagsform. De som deltar via zoom hemifrån kommer att kunna använda saker man har hemma eller köpa klossar, bälte osv från oss. Förutom att lära sig yogapositioner, dvs olika rörelser lär man sig vilka ”actions” man kan göra i rörelserna för att få mer effekt och upplevelse av dem. Vi strävar efter att korrigera centrala poser samt ge personliga träningsråd. Detta gör att vi både vänder oss till nybörjare med passet på grundläggande nivå och till dem som tränat en tid och önskar feed-back på sin träning.

Målet med yoga är inte att du ska kunna ta dig in i massa avancerande poser utan yoga handlar om att skapa balans i din kropp och i förlängningen i dina handlingar och i ditt liv.

Mer information inför höstterminen kommer snart! Vi måste bara få flytta ut från Bankgatan och tömma där.

Åsa kommer dessutom att hålla i Iyengar yogaklasser på torsdagar på Sattva Yoga i centrala Umeå. Ett nivå 1 pass där även nybörjare utan alltför mycket skador är välkomna och ett nivå 2 pass. Sidan där är inte helt klar än men tider och möjlighet att anmäla sig finns via Sattva yogas hemsida och sidan för kurser ht 2022.

Vid frågor, kontakta Åsa Gustafson 0730-770 999 eller pranafriskvard@ume.se

Åsa hoppas också kunna erbjuda helgkurser i fjällen eller kortare workshops framöver. Mer info kommer när det har klarnat.

 

 

Yoga hösten 2022

Vi återkommer med vilket datum höstens Zoom-yoga startar och pris. Det kommer att vara möjligt att ta igen missade pass i Åsas klasser på Sattva Yoga med att komma på zoom-yogan om det passar. Man behöver då meddela Åsa innan så man dels får länken och dels att hon vet om att man dyker upp i Zoom-rummet.

Om man vill gå på Åsas klasser på Sattva Yoga anmäler man sig direkt dit.

 

Frågor om yoga?

Har du funderingar, kontakta Åsa!